Yksi asia, jota kaipaan suomalaiseen ruokakulttuuriin, ovat täytteitä notkuvat lohi- ja rapuleivät. Klassinen majoneesilla ja ravuilla täytetty ToastSkagen edustaa minullle kaikkea sitä, mitä Ruotsissa kaipaan ja kahdehdin
Veneessä olleista raaka-aineista syntyi leipä ja nimeksi tekijä kertoi SkagenToast. Mätien sesonki alkaa syys-lokakuussa kun viileissä vesissä kutevien siian ja muikun mäti tulee markkinoille
2-3 valkosipulinkynttä, puristettuna. -T- 100 g voita. 2-3 valkosipulinkynttä, puristettuna. Bongasin yks päivä ihanalta kuulostavan piirakka reseptin Gluteeniton muumimamma blogista ja tarkoituksena oli, että olisin testaillut reseptin sunnuntaina ja aivan varmasti tulen sen vielä testaamaankin, mutta se ei vaan ollut tämä sunnuntai sillä täytteet lähti vähän lapasesta verrattuna alkuperäiseen
1. Valuta katkaravunpyrstöt hyvin. Silppua punasipuli hyvin pieneksi ja tainnuta sipulin ärhäkkyys panemalla sipuli siivilään ja kaatamalla sen päälle kiehuvan kuumaa vettä
-. -. -. -. -. -. -. -. H. i. k. s. e. n. t. y. ö. v. o. p. ä. a. r. u. l. j. h. O. m. ,. (. ). T. b. d. C. A. c. M. z. 2. g. 4. 3. f. 1. L. 0. S. P. K. 5. N. B. w
Alkuperäinen ohje löytyi Maku-lehdestä. ) ToastskagenSaaristolaisleipää100 g katkarapuja tai jokiravunpyrstöjä50 g smetanaa1/2 dl majoneesia1 rkl tilliä silputtuna1 tl sitruunamehua1 tl sinappia1/4 tl mustapippuriaKoristeluun esim
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.