Olen kuitenkin antanut itselleni luvan herkutella katkaravuilla joitakin kertoja vuodessa pyrkien valitsemaan kaupassa MSC -merkittyjä tuotteita ja ennen kaikkea kylmien merialueiden katkarapuja
Veneessä olleista raaka-aineista syntyi leipä ja nimeksi tekijä kertoi SkagenToast. ToastSkagen, ei ole tanskalaista alkuperää, vaikka nimen perusteella voisi päätellä
Tähän versioon tein majoneesin itse, suolaveteen säilöttyjä kylmänveden katkarapuja sekä siianmätiä. Erottele keltuainen kulhoon ja sekoita kaikki muut ainesosat öljyä lukuun ottamatta
Sekoita majoneesi, suola, pippuri ja tilli. Hienonna ravunpyrstöt ja lisää seokseen. Ota leivistä pyöreät palat muoteilla ja paista ne kullanruskeiksi voissa
Toastskagen tai skagentoast on ruotsalaisen ravintoloitsijan kehittelemä tunnettu alkupala, jossa on yhdistetty katkarapujamajoneesipohjaiseen täytteeseen ja tämä tarjoillaan leivän päällä
ToastSkagen kertoo, että annoksen kehitti ruotsalainen ravintoloitsija Tore Wretman. Ystäväni palasi juuri Tanskasta ja meilasi käyneensä muun muassa Skagenissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.