Mikä maistuukaan paremmalta kuin töiden jälkeen lasillinen kuohu- tai valkoviiniä ja toastskagen. Toastskagen on perinteinen, ruotsalainen herkku, mutta mikään ei estä vaihtamasta katkarapujen tilalle graavi- tai kylmäsavulohta
ToastSkagen, ei ole tanskalaista alkuperää, vaikka nimen perusteella voisi päätellä. Mutta mikä sitten tekee skagenista erinomaisen, asiaa voisi ajatella näin
1. Valuta katkaravunpyrstöt hyvin. Silppua punasipuli hyvin pieneksi ja tainnuta sipulin ärhäkkyys panemalla sipuli siivilään ja kaatamalla sen päälle kiehuvan kuumaa vettä
Eilen kokeiltiin ensimmäistä kertaa tehdä toastskagenia kotona. Toastskagen tai skagentoast on ruotsalaisen ravintoloitsijan kehittelemä tunnettu alkupala, jossa on yhdistetty katkarapuja majoneesipohjaiseen täytteeseen ja tämä tarjoillaan leivän päällä
Vähän niin kuin ToastSkagen, mutta ei sinne päinkään. Finnmark toast täyte. Joo tästä blogista ei ole tulossa ruokablogi, mutta taas kerran postaus koskee ruokaa
Ruotsalaisten rakastama ToastSkagen on yksi listan suosituimpia annoksia, eikä syyttä. Tänään ToastSkagenista tehtiin alkuruoaksi tai drinkkien kanssa tarjoiltavaksi sopivia miniversioita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.