raaka-aineet. Tehdessäsi marja- tai hedelmämoussen lämmitä marjapyre. ) Tässä linkki sydämen muotoiseen appelsiinisuklaakakkuun ja KSL-ohjelmassa leipomani appelsiinisuklaakakun kuvaan ja päivän ajatuksiin
Miksi sitten oikeasti tarvitsee mitään Bar-be-que-kastiketta. Barbeque-kastikkeen kuuluu olla hapan-imelä joten meillä siinä on aina tomaattia kastikkeen pohjana, etikkaa antamassa haluttua happamuutta, mausteita antamaan sekä makua että tulisuutta ja jotain makeata, kuten hunajaa, siirappia tai hunajaa
-. -. -. -. -. -. -. -. P. a. l. e. o. r. u. k. v. i. p. s. t. j. n. ,. ä. h. m. b. g. y. d. K. T. R. A. H. ö. I. S. M. 2. 0. O. E. ø. 1. 3. c. 4. f. 5. (. ). w. /. 6. L. Ä. s s. k g. c l. d l. t l
Kirjassa on samat asiat ja vielä paljon enemmän. Aloin lukea jo hetki sitten hankkimaani opusta nimeltä "Liikuntaravitsemus"(VK-Kustannus, kirjoittajina mm
Mikäli sinun haciendasi takapihallasi ei möyri lauma Iberico-possuja, hankkiudu möyrimään supermarkettisi pakastealtaalle, josta sitä löytyy Familian tuoteperheestä
Kyseessä on Rouva Kasvis -blogissa alunperin julkaistu Lämmin kukkakaali-hernesalaatti. Turha kai siis sanoakaan, että olin onnesta soikeana, kun suosikkireseptini oli päässyt mukaan myös Rouva Kasviksen eli Pirjo Toikkasen tänä syksynä julkaisemaan keittokirjaan Rouva Kasviksen parhaat
Kirjassa on monipuolisesti kaikki tarvittavat perusohjeet sekä arkeen että juhlaan ja ohjeet ovat nykyaikaisia ja sisältävät vaihtelevasti eri raaka-aineita
Käsiini osui Sikke Sumarin keittokirja, jonka kahlasin jo samana iltana läpi. Moimoi,musta tuntuu, että viime vuonna tuli kokeiltua uusia ruoka- ja leivonta reseptejä enemmän kuin ikinä
Raahauduin kuitenkin suihkuun, jonka jälkeen hamstrasin jääkaapista jouluruokien jämiä – maksalaatikko, kinkku, marinoidut punasipulit sekä seesami-inkiväärikastike maistuivat erinomaisilta
- Haluamme korostaa, että keliaakikko on tarkka sairautensa vuoksi, ei nirsouttaan. TS/Jane IltanenJos ystäväpiirissä tai suvussa on keliaakikko, hänen kutsumistaan kylään ei kannata stressata siksi, etteikö osaisi tarjota mitään sopivaa
Televisiossa viime viikolla alkanutta Kaappaus keittiössä -sarjan kolmatta kautta kuvataan edelleen, lisäksi Aihinen viimeistelee Kaappaus keittiössä -kirjaa, jonka on määrä olla kaupoissa toukokuussa
Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja. On muuten meillä niin käytetty opus että alkaa kirjan selkämys hajota käsiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.