Unagidonin Lotta on matkalla kirsikankukkia katselemaan ja Fat in BKK -blogin Katja oli juuri käynyt ihailemassa kukkivia kirsikkapuita Asakusassa ja Sumida-joen varrella
en voi kävellä japanilaisenruokakirjan ohi, jonka kannessa on vieläpä kirsikankukkia. Tämän nopeammin ei pääse Japanin makuun, ei edes Finnairin uusilla Tomi Björk –menuilla
Japanilainen ruska (kouyou, lausutaan “koojoo”) on hyvin värikäs ja kaunis. Neidonhiuspuut loistavat silloin kullankeltaisina, ja seuraa niille tekevät syvänpunaiset japaninvaahterat
Tutkin ja siivoilin tässä eräänä päivänä hieman blogia ja sen arkistoja. Muistin siinä samalla, että olen luvannut kertoa teille tarkemmin Berliinissä sijaitsevassa vietnamilaisesta Monsieur Vuong -ravintolasta
Kunnon lumi jäi itse asiassa väliin tältä talvelta ainakin meidän leveysasteilla, sillä kerran näin muutamia hippuja ilmassa ja yhtenä aamuna oli auton päällä kuin ohut tomusokerikerros
Lisäsin ohjeeseen ruohosipulia jakirsikankukkia, sillä ne sopivat mielestäni kirjan henkeen. Kevät toi ihanan parsan sekä uuden keittokirjan Meren Maku – Parhaat maut maalta, mereltä ja metsästä
Minuun otettiin viime vuoden lopulla yhteyttä ja kyseltiin halukkuuttani tutustua Adopt`-tuoksuihin. En ole koskaan ollut suuri julkkistuoksujen ystävä ja markettien hyllyillä myytävät tuoksut saavat yleensä kylmän hien valumaan selässäni ihan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.