En voi käsittää, miten ja miksi mulla kesti 25 vuotta kokeilla ensimmäisen kerran crème brûléeta. Ehkä siksi lykkäsin sen tekemistä, koska se ei mielestäni paperilla vaikuta kovin herkulliselta - kermaista vanukasta, jossa on rapea sokeripinta
Ruskista jauheliha pinnoitetussa, korkealaitaisessa paistokasarissa kahdessa erässä. Yhdistä lihat kasarissa ja lisää silputtu sipuli sekä valkosipulinkynsi hienonnettuna
"1928 Pekka ja Anni Aschan avasivat Turkuun ranskalais-venäläistyylisen leipomo- ja konditorialiikkeen, jonka yksi suosituimmista tuotteista oli käpykakku
Bruschetta, oi,oi. Tämä vaan on jotakin niin täydellistä naposteltavaa. Koska olen ihan mieletömästi ihastunut Italian makumaailmaan niin tämä on nostettava aika ajoin pintaan
Nyt vuorossa on yksi minun lempipizzoista eli bruschetta-pizza. Bruschetta. Heti kun pizza tulee uunista levitä bruschetta tasaisesti pizzan päälle ja nauti
Nyt esittelen teille ensimmäistä kertaa perinteisiä brasilialaisia herkkuja. Kuten mainittu brasilialaiset rakastavat makeaa- kaikenlaista sellaista, joka sisältää paljon paljon ja vielä vähän enemmän sokeria
Bruschetta on Italiasta tuleva paahdettu leipä, jota tarjoillaan yleensä alkupalana. Tomaatti-sipuli-feta bruschetta 12 kpl. ) Tomaatti-sipuli-feta bruschetta 12 kpl
Klassinen omenapiirakka. Klassinen omenapiirakka. Syksy = omenapiirakka-aika. Näin ainakin meillä. Olen aina pyrkinyt tekemään vähän erilaisen version, mutta yksi juttu on ja pysyy - omenoita pitää olla paljon
Kiina-teema jatkuu, onhan siinä keittiössä vielä monta nurkkaa koluttavana. Tänään oli vuorossa yksinkertainen ja aika hienostuneen makuinen eteläkiinalainen ruokalaji
O. l. e. n. m. ä. s. t. y. h. d. o. a. p. i. r. k. ,. j. u. K. v. H. 2. 0. 6. (. P. ). A. 4. 5. 1. g. ~. G. S. -. T. M. L. 3. ö. J. V. ø. c. N. 7. d l. t l. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.