Intialaiset lihapullat pitäisi kaiketi valmistaa yksinomaan lampaan tai sen lisäksi porsaan jauhelihasta, mutta mielestäni Suomessa voi lihapulliin leipoa Pyhää Lehmääkin
Jotkut reseptit ovat rakkaampia kuin toiset. Tämän on erityisen rakas, sillä sain sen ystävältäni. Näitä tehdessä tuntuukin melkein sitlä, että hän olisi paikalla
Meillä rakastetaan omatekemiä sämpylöitä ja nyt sämpylät saivat ihan uuden raaka-aineen kaverikseen taikinansa sekaan, nimittäin kuorettoman hernerouheen
L. a. m. s. p. u. l. t. o. i. k. e. J. n. h. T. v. O. y. j. H. D. -. P. d. K. r. ä. ö. A. ,. S. g. I. 5. 0. 2. c. 1. 3. +. (. ). /. V. M. '. n L. d l. t l
Tämä resepti on peräisin kirjasta Kasviskeittiö, mutta olen sitä hiukan itse hionut. Nämä kasvispihvit valmistetaan kikherneistä ja ruskeista pavuista, jolloin rakenteesta tulee pehmeän samettinen
Sekoita karitsan jauhelihan joukkoon hienoksi silputtu puolikas punasipuli. Lisää jauhelihataikinaan puoli desiä korppujauhoja ja sotke sekaan vielä yksi kananmuna
Puristelin liivatelehtiä hieman ja lisäsin ne mukaan seokseen ja jatkoin kuumentamista. Rakenne oli nyt todella passeli, ei kumimainen, kuten joskus olen onnistunut saamaan aikaan
Lisää mausteiden joukkoon 1 rkl hingiä eli hajupihkaa, jota saat Intian puodista. Paista intialaisia uuniperunoita 200 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes perunat ovat ruskettuneet mukavasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.