Kastikeraamatustani, Joanna Farrowin Parhaat kastikkeet -kirjasta löysin hauskan kuuloisen kylmän kastikkeen, jota suositeltiin kylmän kanan, kalkkunan, riistan tai grillatun lihan kanssa tarjottavaksi
Valkosipulissa paistettua mangoldia. Välimeren maissa sitä käytetään hyvinkin laajasti. Mangoldi eli lehtijuurikas on punajuuren ja sokerijuurikkaan sukulainen ja sitä käytetään pinaatin tavoin
Ja jo ensi yritys meni sen verran nappiin, että uskallan uskallan suositella muillekin. Levitä viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja sivele pinta oliiviöljyllä
K. u. n. k. e. r. a. w. o. i. p. ,. t. s. T. ä. m. l. v. h. y. j. f. V. ö. -. E. d. S. A. P. H. M. O. 2. 5. 0. g. 3. 4. 1. (. ). c. N. L. R. J. B. W. t l. d l
K. o. t. i. m. a. n. e. l. p. h. v. j. u. -. r. A. k. s. (. 4. ). ~. 1. g. /. 2. M. d. 3. 5. y. ä. ö. b. 0. ,. P. S. O. L. 6. f. R. ". I. " l. k g. t l
Tähän annokseen päätyi kanan paistileikkeistä leikattuja suikaleita. Kuullota viipaloitua sipulia, pilkottuja valkosipulinkynsiä ja inkivääriä hetken ajan
Kokonaisena paistettu possun sisäfile. Tälle aterialle (mikä syötiin joskus marraskuussa viime vuoden puolella) valmistui kesäkurpitsa-paprikahöystö paistinpannulla ja muu ruoka uunissa
Pelkkä tuoksu jo itsessään on huumaava ja ai että, se ensimmäinen haarulallinen, nam. Kesäkuumalla festareilla liikkuessa kaikista herkkuruokakojuista katseeni nauliutuu yleensä sellaiseen, jossa on myynnissä paistettua riisiä
Tee rintaluun kummallekin puolelle viilto ja leikkaa siipinivelen läpi, kunnes filee irtoaa. Irrota myös reidet ja paloittele pienemmiksi paloiksi kastiketta varten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.