Herkullinen pasta-ateriaMaanantaina on kiva tyhjentää jääkaappia viikonlopun tähteistä. Tällä kertaa jääkaappiin oli jäänyt vähän savusuikaleita, savuporojuustoa, ruokakermaa ja paprikaa
Jauhoton, sokeriton, kolmen ainesosan suklaakakku. Kuulostaa tutulta jutulta, eli ilmeisesti sulatetaan suklaalevy ja voipötikkä ja paistetaan kananmunien kanssa
Kolmen suklaan juustokakku 26cm. Heippa. Pitihän tälläistäkin sitten kokeilla. ) Aika paljon näitä on vuosien aikana netissä nähty, mutta nyt vasta kokeilin itse
Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassa ja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Kolmen suklaan kakkuun liittyy erityisen lämpimiä muistoja. Nyt halusin tehdä oman kolmen suklaan kakkuni, sillä se kyllä ansaitsee paikkansa Kinuskikissan kakkujen joukossa
Guanciale on pekonia muistuttava suolattu liha, joka valmistetaan sian poskesta ja maustetaan suolalla, sokerilla ja muilla mausteilla kolmen viikon ajan
Löysin tämän ohjeen Yhteishyvän nettisivujen kautta. En tosin toeutettanut alkuperäisen ohjeen mukaan, yritelmänä aina on, että kuohukermaa ei olisi joka ruuassa ja vaikka se varmasti hyvää olisikin, niin oli tämä kyllä näinkin vallan mainiota
Pastaruokien klassikko, Pasta Carbonara. Ei mikään diettaajan ruoka, mutta niin hyvää. ). Alkuperäiseen Carbonaraan ei tule kermaa, mutta itse tykkään kermaisemmasta versiosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.