1 L
Vettä kiehumaan. Kun vesi kiehuu lisää sinne kasvisliemi kuutio
3. Kun
kasvikset ovat kypsiä lisää joukkoon kookos kerma ja mausteet.4. Soseuta.5. Kaada sose lautaselle.6. Valmista krutongit.
3. Kun
öljy on kuumaa lisää pannulle leipäkuutiot ja mausteet.4. Kääntele leipäkuutioita pannulla niinkauan että öljy on lähes kadonnut pannulta ja kunnes leivän palat ovat saaneet kauniin rusehtavan pinnan.
* * *. For English please see here. Joskus viime vuoden lopulla Hakaniemen etnisiin paratiiseihin suntautuneen psykoottisen ostoskierroksen seurauksena huomasin taannoin, että kaapeistani löytyy nyt kilotolkulla linssejä ja noin viittä sorttia erilaisia papuja
Bataattisosetta tulee reippaasti, mikä on hyvä asia. Sain kirjan Persiana Lähi-Idän ruokaa joka makuun, Sabrina Ghayour, ja ensimmäiseksi valmistimme siitä Shirazi-salaatin ja tämän bataattisoseen
Hei kaikki maitoallergikot ja vehnätöntä ruokavaliota noudattavat. Tässä ihan oikeasti herkullinen, hieman terveellisempi herkku (terveellisemmän siitä tekee se, ettei ohjeessa ole käytetty valkoista sokeria) arjen kahvipöytään tai miksipä ei myös juhlapöytään
Kookoksinen pinaatti-turskacurry. Kookoksinen pinaatti-turskacurry. Nopea, lämmittävä curry on oivaa lohturuokaa, kun orastavan kevään merkit peittyvät loskaiseen lumeen
Tein taas yksi päivä niitä terveellisempiä brownieita, mulla jäi niistä yli maapähkinävoita joten tein vähän erillaisen version kokeiluksi ja hyvää tuli
Kookoksinen kookoskakku (6-8 palaa)Kakku. Tämä kakku sisältää jotain, joka herättää usein voimakkaita mielipiteitä joko puolesta tai vastaan - sillä kuten otsikkokin kertoo, tämä on kookoskakku
Myönnetään. suhtaudun vähän skeptisesti tähän viime aikoina vallinneeseen trendiin, jossa kaikesta tavallisesta ja tutusta tehdään terveellisempiä versioita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.