Korealaiset tofuleivät
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Korealaiset tofupatongit
  • 4 annosta
  • Tofu
  • 1 pkt/300g maustamatonta tofua
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 3 rkl korealaista ssamjang-maustetahnaa
  • Marinoidut kasvikset
  • n. 150 g kiinankaalia
  • 3 porkkanaa 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 rkl riisiviinietikkaa/omenaviinietikkaa
  • ½ limen mehu
  • Ssamjang-majoneesi
  • ½ dl kasvipohjaista majoneesia
  • 1 tl gochujang-maustetahnaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.