M. e. N. a. i. s. t. l. h. d. ä. o. j. u. k. r. m. n. y. ö. b. K. 8. 0. g. p. 1. 2. v. (. 4. ). /. 5. L. ,. P. S. J. f. A. V. R. -. E. H. c. T. t l. d l
Ajattelin tulla jakamaan teille ohjeen taivaallisen hyvään kotikebabiin. Täytyy myöntää, että vaikka tämä koko kotikebabin teko oli iso projekti ja ehkä hieman ulkona mun mukavuusalueelta kovin aikaa vievänä touhuna, niin ajattelin ryhtyä tähän toistekin
Hetken jo ajattelin, että oikaisisinko ottamalla yhteyttä paikalliseen pizzeriaan, koska aikaisemmat kokemukseni kotikebabista ovat olleet aika laimeita ja loppuviikkoon ahtautui yhtä sun toista kiirettä
M. u. h. k. e. a. t. l. i. p. ö. y. ä. m. n. V. s. o. v. ,. r. j. b. N. d. K. L. -. 6. 8. 1. g. (. 4. 0. %. ). 2. 3. S. 5. f. R. U. T. H. P. J. O. I. '. y l. k g
Kebab riisilläKebab riisillä ILMAN LIHAATämä on kannanotto kotikebabin puolesta. Ihannoitko tuota tynnyrin kokoista lihapalaa joka pyörii vartaassa hikisessä köökissä
Vuosikausiin ei ole tullut kebabia kotona tehtyä, mutta kun murunen kyseli kotikebabin valmistukseen ohjetta ja neuvoa niin olikin aika ryhtyä tuumasta toimeen
Kotikebabia on pitänyt tehdä jo pitkän aikaa ja reseptin lähteen on pitänyt olla persialainen keittokirjani, josta en ole kokannut vielä yhtään mitään, mutta kun ystäväni ruokkimisesta jäi yli noin 700 g karitsanjauhelihaa, joka piti käyttää johonkin, muistin Sillä sipulin kebab-ohjeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.