M. e. N. a. i. s. t. l. h. d. ä. o. j. u. k. r. m. n. y. ö. b. K. 8. 0. g. p. 1. 2. v. (. 4. ). /. 5. L. ,. P. S. J. f. A. V. R. -. E. H. c. T. t l. d l
Kävipä hauska sattuma. Keskiviikkona aamupäivällä Instagramin kuvavirtaa plärätessäni jopa säpsähdin, että nytkö joku on jo omelettiohjettani kokeillut
Kebab riisilläKebab riisillä ILMAN LIHAATämä on kannanotto kotikebabin puolesta. Ihannoitko tuota tynnyrin kokoista lihapalaa joka pyörii vartaassa hikisessä köökissä
Minä keittelin riisit ja kastikkeet ja illalla herkuteltiin kotikebabilla – pitkästä aikaa. Kotitekoinen kebab oli joskus ennen muinoin keittiössämme vakioruokaa
Kotikebabia on pitänyt tehdä jo pitkän aikaa ja reseptin lähteen on pitänyt olla persialainen keittokirjani, josta en ole kokannut vielä yhtään mitään, mutta kun ystäväni ruokkimisesta jäi yli noin 700 g karitsanjauhelihaa, joka piti käyttää johonkin, muistin Sillä sipulin kebab-ohjeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.