-Vaivaa taikina todella hyvin oikein sitkeäksi, tämä on tärkeä kohta kebabin valmistuksessa. - Sekoita jauhelihan joukkoon aromisuola sekä mustapippuri
Pro-kokeilla on oma kebabkone joka pyörii antaen lihalle tasaista lämpöä. Annoin lihan jäähtyä kauttaaltaan (liha hajoaa helposti jos sitä leikkaa kuumana) ja sen jälkeen siivutin lihan ja paistoi öljy-voi seoksessa kuumalla pannulla
-. -. O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 1. 7. %. 0. ½. 5. f. J. 4. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
bbq-mausteella maustetun kermaviilin, aiolin tai muun vastaavan sekä salaatin kanssa. Aloitetaan uskomattoman hauskoilla ja hyvillä pekoniin käärityillä lihamurekkeilla, eli kebabit pekonilla
Talon syttyessä palamaan yksi pelastaa ensin lapsensa, toinen tarttuu valokuva-albumiin ja lemmikkiin ja juoksee ulos, kolmas valitsee ensitöikseen jonkun kivan puseron, kampaa hiuksensa ja laittaa vähän meikkiä, jotta näyttää hyvältä palomiehiä varten
Kotitekoinenkebab on yksi parhaista herkutteluruoista mitä kotona voi valmistaa. Let meat cool before cutting and preheat kebab slices in the oven/fry-pan/micro
2 dl turkkilaista jogurttia. 1 dl täysmajoneesia. 1 valkosipulin kynsi. 1 tl kuivattua minttua. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä muutama tunti jääkaapissa ennen nauttimista
Olin tehnyt kebabia jo ennenkin, ohje löytyy täältä KLIK. Kebabliha. Vuole täysin kylmästä kebabista ohuita siivuja juustohöylällä tai terävällä veitsellä
Minun oli tehnyt mieli porkkanasämpylöitä ainakin viikon verran. Oli vain olevinaan niin kiire (no, myönnetään, tein töitä iltoja myöten), etten ehtinyt tekemään
Ihana ihana raparperihillo. Niin helppoa ja maukasta. Suoraan omasta puutarhasta. Meillä hilloa syödään esimerkiksi luonnonjogurtin kanssa, muurinpohjalettujen päällä ja esimerkiksi kuppikakkujen täytteenä
-. -. L. u. l. i. n. ,. e. t. ä. k. r. o. v. a. E. R. p. m. s. h. O. j. H. g. S. A. T. y. 5. d. 0. 7. 4. 3. 1. /. 2. M. V. ö. P. z. ý. K. N. I. 8. J. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.