Suomessa on tällä hetkellä ainoastaan yksi korealaisravintola eli Helsingissä sijaitseva mainio korealaispariskunnan pyörittämä Korea House, josta tätä herkkua saa ilmeisen autenttisessa muodossa
kävelimme Senaatintorille. Heinäkuun alkupuolella kävin ukko-kullan kanssa ihastelemassa Helsinkiä,. vietimme siellä yhden kokonaisen päivän ja illalla myöhään olimme jälleen
/ kanelitanko / tähtianis kiehumaan muiden ainesten kanssa. Yhtenäinen mielipide oli se, että punainen maito on selvästi tekemässä uutta kulinaristista aluevaltausta
Nolla on Suomen ensimmäinen zero waste, eli hävikkivapaa ravintola, joka pyrkii kaikessa toiminnassaan eliminoimaan ruoka- ja pakkausjätteen syntymisen
Nolla on Suomen ensimmäinen zero waste, eli hävikkivapaa ravintola, joka pyrkii kaikessa toiminnassaan eliminoimaan ruoka- ja pakkausjätteen syntymisen
Ehkä uuden koneen valintaa on vaikeuttanut vaihtoehtojen määrä, lukuisat arvostelut netissä ja jokaisen eriävä mielipide siitä, millainen koneen tulisi olla
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) mukaan Suomessa ruokaketjun hävikki on noin sata kiloa henkeä kohden ja jokainen suomalainen heittää keskimäärin 30-40 kg syömäkelpoista ruokaa pois vuodessa
Toisessa kuvassa taas on hääkulkue, ja kuvan takana on teksti "Karstulan kruunuhäät 1955". Eilen sain vihdoin seinälle pari kehystä, jotka ostin jo monta viikkoa sitten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.