Ehtiäkseen ottamaan valokuvia lähes mystisestä valosta täytyy olla liikkeellä juuri oikeaan aikaan. Kreikkalainen leipä menee vähän samaan sarjaan kuin peltipiirakka
Kerää aina villit yrtit vähintään viidenkymmenen metrin päästä isoista teistä, ja käytä tervettä maalaisjärkeä muutenkin ettet kerää yrttejä läheltä vanhojalantakasoja tai kaatopaikkoja
Selailin myös läpi vanhoja reseptejäni ja totesin ettei sieltä paljon löytynyt reseptejä, jos on sekä vegaani että gluteenille herkkä, varsinkin hyvät leipä ja leivonnaisreseptit loistivat poissa olollaan
Minulla on ihania vanhoja ystäviä, ihania uusia ystäviä ja ihania blogin kautta tulleita ystäviä. Pääasia on tehdä keskelle kuvio, antaa sen jähmettyä hetken jääkaapissa ja sitten loppu onkin hyvin simppeliä
Vaikka leipominen saattaakin jäädä hetkeksi (mikäli siis vain maltan pitää näppini yleiskoneen sijasta porakoneessa ja muka viettää aikaa muualla kuin upouudessa keittiössä), koitan laittaa noita "vanhoja" juttuja blogiin syksyn aikana silloin tällöin
Montaakin kikkaa kokeiltiin vuosikymmenien mittaan, kaksi sukupolvea äitejä yritti joka joulu ratkoa tätä pulmaa tahollaan ja kolmas ja vanhin äiti, äitini äiti, ehdotteli vanhoja jo pariin kertaan kokeiltujatapoja uusina
Eivätkä olekaan mitä tahansa vuokia, vaan kymmeniä vuosia vanhoja suvun perintövuokia. Viime viikolla tuli juhlittua synttäreitä ja pienimuotoiset kekkerit (eli hyvä tekosyy leipoa
Tuolloin halusin juhliin konstailemattomia ja suklaisia keksejä tarjolle. Nämä keksit täyttivätkin kaikki toiveeni, sillä niiden maku oli valloittava ja ne olivat vielä näpsäköitä leipasta
Viime aikoina minulla on jostain ihmeen syystä ollut erittäin vaikeaa saada kirjoitettua ruoasta, onko se sitten se että on kesä ja lomaa vai että on ollut lämmintä ja kirjoittaminen jostain syystä ei ole ollut mieleeni, sitä en tiedä mutta valokuvia olisi, ja sitä mistä kirjoittaa
Oikeasti miettii, kuinka paljon esimerkiksi vanhoja ihmisiä saadaan kynittyä tällaisilla keinoilla. Pakko jakaa yksi viime viikkoinen juttu teidän kanssanne, vaikkei se ruokaan liitykään
Taikina on vähän kuin munkkitaikina, mutta sokeri ja kardemumma jäävät pois. Vähän laitoin sokeria, jotta hiivalla on energiaa, millä nostattaa taikina, mutta muuten taikina on aika neutraali ja siitä saa hyvän taustan mausteiselle täytteelle
Eihän niin vanhoja asioita voi millään muistaa. Tein reseptilläsi intialaista banskubroiskua (=herkkua tuli) hiljanja muistin, että jokin aika sitten oli puhetta butter chickenin ohjeesta nettiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.