·600 g kuhafileitä·1/2 sitruunan mehu·suolaa·valkopippuria·(100 g nokkosta tai pinaattia)Kastike:·3 rkl öljyä tai margariinia·1 1/2 rkl vehnäjauhoja·3 dl maitoa·(loraus kermaa)·1/2 kalaliemikuutio·(tilkka valkoviiniä)·(ripaus kurkumaa tai currya)·koristeluun sitruunaa ja tilliä
1. Nypi kuhafileistä ruodot pois tarkasti. Jos fileet ovat isoja, puolita ne. Mausta fileet suolalla ja pippurilla, sivele niille puolet juustopurkin sisällöstä
Vuohenjuusto on taivaallista, aivan sama miten sen valmistaa. Ainakin minun mielestä. Eräs perjantai aloitin viikonlopun kolmen ruokalajin menulla, tarkoituksena nauttia jokainen ruokalaji rauhallisesti ja omalla vuorollaan
Sienitäytteiset kuharullat. Ungh, väsyttää ihan himskatisti, mutta jostain syystä piti alkaa vielä kirjoittelmaan sisarelleni laittamastani illallisesta
Arto oli valinnut meidän miesten tehtäväksi kurkkukeiton, kuharullat ja rapuliemen. Muistaakseni olen aikaisemminkin mainostanut soppakirjaa, jonka teimme yhdessä ystäväni Seppo Sarimon kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.