pizza bianca, valkoinen pizza, eli tomaattikastiketta ei ollut ollenkaan ja sen lisäksi täytteet (puhvelin mozzarella, kirsikkatomaatit, basilikan lehdet) pizzan päällä olivat raakoja, lisätty vasta pizzan paiston jälkeen
V. a. p. m. n. t. i. P. y. r. ä. h. d. s. e. k. u. T. o. l. c. f. g. Y. j. v. L. ö. ,. O. M. -. 1. (. 3. 9. 7. ). 4. 0. /. 2. x. R. F. K. 5. S. A. I. t l
H. a. r. v. o. i. n. s. t. ä. k. e. y. u. m. h. ö. l. p. ,. j. E. d. L. T. K. S. M. x. R. g. I. P. O. (. 4. ). 3. b. f. 2. 0. 5. -. 1. V. a n. r k. d l
No siitä, että vaikka resepti olisi kuinka luotettavasta lähteestä niin oman järjen käyttö on sallittua ja jopa suositeltavaa orjallisen reseptinseurannan sijaan
Vaikka omaisi huikean määrän treeni motivaatiota ja yrittäisi kaikkensa kehittyäkseen, mutta ruokavalio puolella on asiat päin mäntyjä niin ei hommasta mitään tule
Sekoita kaikki ainekset keskenään, nosta kana liemeen kylpyyn. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Farangin mahtavan makoisaa karkkipossua tekisi mieli useammin, mutta kun tekeminen jakaantuu kahdelle päivälle, tuntuu se liian työläältä
A. i. n. a. s. t. e. v. ä. m. p. r. h. l. d. o. k. y. E. ,. u. c. j. K. S. -. T. ö. J. 1. 0. C. (. 7. g. ). á. 3. 5. 2. 8. L. /. M. '. R. V. H. 4. N. P. g )
O. l. e. t. k. o. h. u. m. a. n. ,. ä. S. i. (. j. v. s. y. ö. ). r. J. d. g. c. p. P. I. V. R. -. K. ". D. b. H. N. W. '. â. T. f. 2. 0. 3. 1. ½. L. M. A. /. E. C. Y. Å
Aidoin luuliemi taitaa syntyä ydinluista, mutta luita pistetään kattilaan kanaliemenkin tapauksessa ja hyödynnetään samalla kaikki muukin kanasta irti saatava
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.