Sen nimi on Erkki-Petteri ja se on friteerauskeitin. Tuota olisi voinut syödä vaikka kuinka paljon. Viikolla kaupassa käydessä mukaan tarttui ihana, parin kilon sian niska
hienoa merisuolaa. Samalla tajusin, kuinka typerä olin, kun ajattelin lihan jääneen raa'aksi. Suolaa liha hienolla merisuolalla niin, että pinta on lähes suolan peitossa
Mutta kuten tiedetään, tuo tumma ja happaman imelä puuro on varsin perinteikäs suomalainen ruoka. Halusinkin siis kehitellä tästä perinneruuasta oman version ja katsoa mihin se taipuu
Kaulittu kahden leivinpaerin välissä. Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
T. ä. m. n. p. i. v. k. a. h. l. s. t. u. e. r. g. o. M. ). j. d. ,. ö. y. R. N. H. A. S. K. L. I. E. U. (. V. P. 2. 0. 4. 3. 5. -. +. '. C. 1. J. <. O. Ä. 3 l. d l. m i
H. a. r. v. o. i. n. s. t. ä. k. e. y. u. m. h. ö. l. p. ,. j. E. d. L. T. K. S. M. x. R. g. I. P. O. (. 4. ). 3. b. f. 2. 0. 5. -. 1. V. a n. r k. d l
ja lado leivinpaperin päälle. Se oli vanhaa hyvää aikaa kun tv. stäkin tuli vain 2-3 kanavaa, rahayksikkönä oli markka, ja 60 luvulla syntyneet olivat pieniä pihalla mellastavia lapsia
Joten kannattaa raastaa parmesanjuusto ajoissa, jopa edellisenä päivänä. Tämä on oikeasti Ravintola Murun liesi ja vasen alakulma, joten risoton on oltava täydellinen
H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 2. 3. M. c. -. 5. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.