Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 2. 5. 0. 9. f. 6. R. 3. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
M. i. e. t. k. ö. m. ä. v. a. r. u. s. h. o. n. O. p. j. N. y. l. ,. d. K. b. g. -. G. c. q. P. H. 4. …. 1. 5. 0. f. 3. w. 2. L. S. /. (. ). V. T. J. k g. d l. t l
Kylläpä ajatukset taas rönsyilee, joten hypätään nyt asiasta villasukka, takaisin siihen ruokaan. Karamelli-nyhtöpossu on helppo valmistaa, niin HYVÄÄ ja suhteellisen edullistakin
Ja olipas se taas hyvää. Lihasta tuli siis melkoisen mehevää ja suussa sulavaa. Coleslawn ollessa pulled porkin varma seuralainen, päädyin siinä tuttuun ja turvalliseen, yksinkertaiseen coleslaw-reseptiin
Nyhtöpossua on tehty viimeisen vuoden aikana ahkerasti vaikka millä reseptillä. Minunkin blogista löytyy nyhtöpossun lisäksi nyhtökanaa ja nyhtölammasta
Nyhtöpossua voi laittaa oikeastaan melkein mihin vain ja tässä on kastikekin valmiina. Syksy ja pitkään kypsytetyt lihat ovat meillä se juttu tällä hetkellä
Ei tarvi kuin hieman lisätä mausteita, liha uuniin ja lopulta nyhtöpuuhiin. Tällä kertaa uuninssa valmistui jouluinen nyhtöpossu, joka sai makua omenasoseesta, sinapista, oluesta ja joulun mausteista
Lisää keiton päälle nyhtöpossua tai broileria, raejuustoa tai kananmunalohkoja. Sain sisareltani viisi lehtikaalin tainta ja istutin ne kohopenkkiin, suojakankaan keskelle leikattuihin reikiin
N. y. h. t. ö. p. o. s. u. 4. a. n. 1. ,. 2. k. g. r. l. e. i. M. ½. d. R. S. J. K. m. T. j. V. B. Q. (. I. ä. ). O. Y. H. v. f. 0. 5. -. 6. A. L. c. w. /. 4 2. k g. t l
J. e. ,. n. y. t. u. l. i. h. v. ä. ö. p. o. s. a. I. r. j. k. C. m. d. T. (. ). b. g. N. O. c. S. P. x. -. M. H. f. E. 2. 4. ½. 1. A. z. L. 5. 0. 6. K. R. a l
P. i. t. k. ä. s. a. o. l. j. v. r. e. h. d. p. u. -. m. H. n. b. q. c. O. ö. y. N. g. ,. V. T. w. '. E. K. ). S. C. 1. 6. B. 2. 0. 7. 5. 3. L. R. (. M. A. I. 4. k g. d l. t l
Paista nyhtöpossua pannulla öljyssä ja lisää sekaan seesaminsiemenet. Iso Muru teki ison määrän nyhtöpossua, kun kaupasta sattui käteen hyvin edullinen possun ulkofileen pala
Tämän herkun valmistaminen on todella helppoa ja lopputulos vie kielen mennessään. Maustumiseen ja paistamiseen menee paljon aikaa, aktiiviseen valmistukseen ei niinkään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.