Pari muuta käypää vinkkiä. Uusi vuosi, uudet kujeet. Vuoden vaihde tarkoittaa monelle oman ruokavalion tarkistamista terveellisempään suuntaan ja useampi suuntaa kaupan vihanneshyllylle salaatinteko mielessään
Kaikki varmaan tietävät ne pakastealtaasta löytyvät vihreät pitkulapavut. No nehän eivät ole mitenkään kovin erikoisen makuisia - ihan ok, mutta lähinnä niitä syö siksi että tulisi syötyä jotain vihreää ja terveellistä
Ja sitten vielä parisanaa tästä kakusta. Laita kakku jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi, jotta täyteväli asettuu paikoilleen ennen kakun viimeistelyä
J. u. h. a. n. k. s. e. i. t. v. r. p. ,. o. l. j. m. O. y. ö. ä. L. ). A. F. P. S. 2. -. 5. d. (. 1. 8. 0. g. 3. ½. f. V. T. R. N. D. M. I. 4. /. ". K. b. E. d l
Ensimmäinen arvoitus. mitä näistä tulee yhdessä. Ja toinen. entä näistä. Helppoa kuin heinänteko. Ensimmäisestä setistä – pekaanipähkinät, vaahterasiirappi ja pulla -syntyy Pull apart sticky bun eli tahmapullakakku
Valuta ja puolita sekä ruusukaalit että pavut. pari makeahkoa päärynää. pari tomaattia. pari tomaattia. Joskus iskee ihan hirvittävä luomisen tuska ja musta aukko älynystyröiden kohdalle, kun pitäisi keksiä uusia, kivoja lisukkeita lihalle
Ne kestävät pari päivää. Jauhelihakasvispaistos400 gr naudan jauhelihaa3 pss kruunukasviksia pakastealtaasta1 prk tomaattimurskaa1/2 creme bonjour valkosipulituorejuustoajuustoraastetta-ruskista jauheliha ja mausta-sekoita jauheliha ja kasvikset isoon uunivuokaan -lisää päälle tomaattimurskaan sekoitettu tuorejuusto sekä juustoraaste-paista uunissa 200 asteessa alatasolla noin 30 mins tai kunnes pinta kauniin ruskeaEilen uunissa valmistui broileria kasvispedillä
Dmulla on pari kakkureseptiä ja yritän laittaa ne tänne mahdollisimman pian. terve pitkästä aikaa. meidän uunilla on jotain ongelmia kun se ei lämpene kunnolla aina välillä joten välillä leipomukset ei oo tarpeeksi kypsiä, sitten yhtäkkiä ne palaakin pohjaan jne
mikroon vain pariksi minuutiksi, eikä tässä ajassa syntynyt mitään ylimääräistä. taikinasta yksi iso tai pari pientä pizzapohjaa öljytyn leivinpaperin päälle
Kahden päälle laitoin puoliteltuja kirsikkatomaatteja,ja yhden päälle jo hieman kuivurissa marinoituja herkkusieniä (marinointikastikkeessa Tamaria,rypsiöljyä,muutama ripaus luomubalsamikastiketta sekä savupaprikaa)
Pernod Ricard kutsui bloggareita taannoin osallistumaan OivaPari-reseptikilpailuun, jossa mukana oleviin viineihin kehitetään kevään ja kesän juhlapöytän sopivaa syötävää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.