K. a. r. p. l. o. i. d. e. n. j. u. k. s. ä. t. m. y. v. h. ,. O. ö. T. –. V. f. F. g. P. 1. 0. 3. /. 4. 5. 6. -. (. ). M. I. ”. x. N. &. R. 2. A. P l. d l. t l
S. u. o. m. e. n. t. a. i. d. k. h. r. b. l. g. j. s. v. ä. T. J. H. p. ö. y. D. F. V. ,. f. N. K. w. 1. 2. c. M. R. =. >. L. U. (. ). ". 3. /. 4. 6. 0. 5. -. 8. P. A. Y. d l. t l. k g
Kuumenna lieden keskiteholla, kunnes voi on sulanut, mutta älä anna kiehahtaa. Jäähdyttele kuorrutetta kylmässä vesihauteessa sekoitellen, kunnes rakenne muuttuu paksummaksi
Sekoita kuorrutetta välillä, kun levität pohjan päälle, jotta daimia levittyy tasaisesti. * kun kaadat kuorrutetta jäähtyneen pohjan päälle, sekoita kuorrutetta aina välillä, jotta daimeja levittyy kauttaalteen pohjan päälle
Suklaa ja lakritsi sopivat todella hyvin yhteen. Hauska koostumus. Ilmavia vaahtokarkkeja, rapeita keksejä, aavistus terveellisistä mustikoista ja pehmeää lakritsia
Tulevan viikonlopun kunniaksi tarjolla herkullinen gluteeniton kääretorttu. Tämä herkullinen kääretorttu kannattaa valmistaa ja päivä-kaksi ennen tarjoilua, Kääretortusta tulee entistä mehevämpi kun se on saanut levätä ja makustua jääkaapissa muutaman päivän
Vadelmia kun riittää, niin tein tässä jokin päivä vadelmajuustokakun mariannerouheella höystettynä. Rouhin itse mariannekarkit karkeaksi rouheeksi , joten kakun joukossa oli mukavia "sattumia"
Tätä piirakkaa olen himoinnut siitä asti, kun näin sen täällä. Ihana suolaisen kinuskin ja juustokakun makuinen piirakka, joka vain paranee oltuaan päivän-pari jääkaapissa
Pienen kakunkun leikkaa valmiiksi palasiksi, niin leivoksia on helppo ottaa. Leivoin samalla kun puhuin puhelimessa ja huomasin sulattaneeni valkosuklaan tumman jälkeen ja pakkohan se oli sitten laittaa väliin
3dl fariinisokeria3tl vaniljasokeria3rkl voitaKinuskin keittäminen vaatii pitkää pinnaa. Keitä kermaa ja fariinisokeria 15 min hiljalleen kokoajan sekoittaen. 3dl fariinisokeria
Anna jäähtyä ja nosta lopuksi vielä jääkaappiin, kunnes täysin viilennyt. 1 dl fariinisokeria. Mittaa kattilaan kuohukerma ja fariinisokeri, keitä keskilämmöllä noin 10 minuuttia. 1 dl fariinisokeria
Kun täyte on tasainen lisää lopuksi kreemijauhe. Täyte on halkaisijaltaan 24 cm kakun täyttämiseen. 1½ dl fariinisokeria. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos kiehuu ja jatka keittämistä vielä 10 minuutin ajan. 1½ dl fariinisokeria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.