O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
Sekoita sormin, kunnes hiiva on liuennut. En tiedä, missä tämä lyyrikko oli käynyt pizzalla - tai oliko missään - mutta jos hän olisi tiennyt jotakin pannupizzan olemassaolosta, hän olisi tyytynyt nyökkäilemään asiantuntevasti
b) Satun versiossa pilko broilerinfileet vähän pienemmiksi paloiksi ja paista niitä pilkotun pekonin kanssa pekonista irtoavassa rasvassa, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä ja kypsyneet
Oon mennyt sitten yleensä pähkinöillä ja hedelmillä, satunnaisesti Skyreillä (sopii paremmin kuin normirahka ja on kätevämpi kun ei tarvi sekoitella mitään lisukkeita) ja raakapatukoilla
Tätä ei edes pitänyt blogata. Yksi tavallinen iltapalapiiras. Oli vain niin hyvää, että nappasin puhelimen kameralla kuvan, ennen kuin haarukoin viimeisen palasen suuhuni
M. i. t. e. n. k. ä. s. m. u. a. l. o. p. ,. T. r. v. j. y. ö. h. K. 1. -. V. P. d. g. J. E. S. L. ". F. O. (. G. ). 4. ½. 0. 5. *. 2. 6. 8. I. –. >. D. 3. á. c. b. R. N. A. d l. t l. g )
On niitä jokunen. Yksi ex tempore -keksintö oli taas yksi kanapastan versio, tässä mukana mausteena currya ja juustokuminaa, ja lisäksi herkkusieniä, tuoretta tomaattia ja sipuleita
O. s. a. l. i. t. u. n. e. v. o. f. r. m. k. h. ,. ä. y. d. p. T. j. I. J. ö. P. M. E. ". b. g. H. K. 1. 2. 0. 4. S. 7. 5. c. G. 8. (. ). /. A. d l. t l
T. ä. l. o. h. j. e. a. s. i. k. u. p. t. n. y. m. G. r. v. -. d. V. J. (. ". M. ,. ). ö. g. E. A. S. P. c. 1. 5. 2. 3. 0. 6. +. 8. L. N. I. O. Ä. Ä l. d l
Kyllä pikkumies vieläkin syliin tulee, mutta viihtyy ehkä sekunnin tai kaksi. Aseta työpöydälle yksi pitkä tuorekelmun palanen poikittain ja sen päälle keskelle kaksi kelmusuikaletta pitkittäin
Ottaisin mielelläni kunnian reseptistä itselleni, niin hyvää tämä on. Yksi niistä oli tämä porkkanalla, korianterilla ja paahdetuilla mantelilastuilla höystetty kaalisalaatti, jonka kastikkeessa on voisulaa
Taas tuli todistettua, että yksinkertainen voi olla hyvää. Erota munista keltuaiset ja valkuaiset ja lisää keltuaiset voivaahtoon yksitellen reippaasti vatkaten
Viime viikolla anoppini pyysi minua kokeilemaan merimiespihvin tekoa, jotta hänellä olisi hyväksi havaittu resepti käytettävänään kun haluaa itse valmistaa kyseistä ruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.