Ostin torilta nipun parsaa ja mietin mitä siitä valmistaisin,sillä en ollut pitkään aikaan ostanut parsaa,vaikka sitä täällä saakin ympäri vuoden nykyään
Maaliskuussa vietetyn Hellmann´sin ja Richard McCormickin kokkausillan päätteeksi meille annettiin tehtäväsi suunnitella katuruoka henkinen resepti, joka sisältää Hellmann´s-tuotteita jossain muodossa
Teki mieli kanaa, mutta ei mitään valmiiksi marinoitua eikä myöskään tällä kertaa rintafileitä. Niinpä ostimme marinoimattomia kanankoipia ja teimme niihin itse aasialaistyyylisen maustesekoituksen
Vähän vaihtelua perinteisiiin lihapulliin jotka tulevat korvista ulos. Nyt annoin pikkaisen aasian tunnetta annokseen lisäämällä inkivääriä ja seesaminsiemeniä
Opin. vastikään thaimaalaiselta kokilta, että valmiiden maustetahnojen käyttäminen. ruoanlaitossa on täysin sallittua nykyään eikä tee ruoasta yhtään vähemmän autenttista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.