Se maistuu oivana lisäkkeenä myös kanan tai possunlihan kanssa. Tärkeitä juttuja on ruuan pohja, tuoksuva kuubalainen sofrito paprikasta (tai miedoista minipaprikan näköisitä värikkäistä pikku chileistä, kuubalainen ruoka ei kuitenkaan ole koskaan tulista), sipulista ja valkosipulista, halutessasi myös pekonista, ja mausteet
Basmatiriisin keralla kokkailin possuriekaleista ja herkkusienistä soossia. Possu, herkkusieni ja chili tapasivat kastikkeessa- Paistele possuriekaleita pannulla kera sipulin- Lisää sekaan pilkotut herkkusieniet ja chiliä pieneksi siivaloituna makus mukaan- Mausta makus mukaan esmes paprikajauheella, suolalla, pippurilla ja muilla maustesekoituksilla, soijalla- Heilauta sekaan vähän maizzenaa tai muuta suurustetta- Lirauta sekaan vettä- Kypsyttele- Lorauta lopuksi kermaa tms jotta ois vähän sydämellisempää syötävää, toki liemen voi kokonaankin koostaa kermasta
Olisin laittanut padan uuniin hautumaan, mutta siellä oli jo possua. Koska itseluottamukseni riistakokkina oli vielä verraten pieni ja pataan laittamani lintu niinikään verraten pieni JA koska olin ostanut Heinolan Heilasta possunlapaa, päätin tehdä senkin ruoaksi tänään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.