Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Vähän olisi tehnyt mieli laittaa keksipaloja, mutta ehkä sitten seuraavalla keralla. Jäätelökoneesta kerron tarkemmin täällä ja siellä näkyy myös koneella ensimmäiseksi tekemäni jäätelö
Itse tein suklaajäätelöä vaniljajäätelön ohjeella korvaamalla vaniljatangon suklaalla. Jäätelön teosta jäljelle jääneistä valkuaisista voi tehdä vaikkapa marenkia ja valmistaa uunijäätelöä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.