Kuusenkerkkäsiirappi on todellista villiruokaa jalostettuna. Hieman pihkainen hieno maku ja esimerkiksi kuusenkerkkäsiirappi on kokeilemisen arvoinen herkku
Kuusenkerkkäsiirappi (4-5 dl). Oli ihan pakko kokeilla tätäkin herkkua. Nuorimmaisen kanssa kävimme vapaapäivänä toissapäivänä hieman metsässä kävelemässä ja etsimässä sopivaa kuusta
Kuusenkerkkäsiirappia voi käyttää myös esimerkiksi muihin juomiin ja teehen, jogurttiin, jälkiruokiin, paahtoleipään sekä lettujen päällä normaalin siirapin tapaan tuomaan makeutta
Olin jo pidämmän aikaa miettinyt, että haluaisin kokeilla tehdä kuusenkerkkäsiirappia, mutta vasta nyt pääsin omaan mökkimetsään niitä poimimaan ja auttamattomasti myöhässä
En tiedä muuta kuin että Kuusenkerkkäsiirappi on hieno, monivaiheinen makea herkku. Kuusenkerkkäsiirappi - lue ohje ja älä tee niinkuin minä tein, vaan kuten minä kirjoitan
KuusenkerkkäsnapsiLisää kirkkaaseen viinaan tai jaloviinaan maun mukaan kuusenkerkkäsiirappia. )Kuusenkerkkäsiirappi1 litra kuusenkerkkiä400 g sokeria(vaniljasokeria tai vaniljatanko)2 litraa vettäKuusenkerkät huuhdotaan ja liotetaan
tehdä siitä "suomi" version käyttämällä kuusenkerkkäsiirappia. 4 rkl Kuusenkerkkäsiirappia. 1,5 tunnin jälkeen nosta liha foliopaperin päälle luupuoli alaspäin ja sivele siihen reilusti kuusenkerkkäsiirappia. 4 rkl Kuusenkerkkäsiirappia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.