Jee, pokémonin ruokaa. Meillä poke bowlit kannetaan ruokapöytään riemunkiljahdusten saattelemana. Tottahan tiedän, ettei tällä alkujaan havaijilaisella ruoalla ole mitään tekemistä pokémonien kanssa, mutta onhan se hauskaa, että kyseinen ruokatrendi sattuu ajoittumaan yhteen pokémonvillityksen kanssa
Tryffelitehtaalta päivää. Ei kun siis joulupukin pajalta. Tein tällaisia jouluisia tryffeleitä viime viikolla pikkujoulukauden päättäjäisiin eli viimeisiin pikkujouluihin tänä vuonna
Suklainen Nutella Mud Cake sulattaa sydämen kuin sydämen, on luontaisesti gluteeniton ja jauhoton. Ei turvota, vaan saa hymyyn jopa tuosta pähkinä-suklaalevitteestä ei-niin-välittävän suun
Hampurilaiset Intialaiseen tapaan on ihanan raikas ja herkullinen makuelämys, siis todella. Meidän perheessä näitä syötiin kaksin käsin innolla (siis ihan ahmittiin jogurttikastikkeet suupielissä)
Nämä rapeat juustokierteet maistuvat niin lapsille kuin aikuisille. Ovat myös helppo tehdä, vaikka jos viimetinkaan haluaa jotain pientä suolaista tarjottavaksi tai esim keiton/ salaatin kanssa
Syksy ja omenapiirakka. Ne kuuluu melko lailla erottamattomasti yhteen. ). Tämä ohje löytyi jostain netin syövereistä, ja seuraavana iltana seiskaluokkalainen leipoi lähes samalla ohjeella toisen
Keskikesän juhlaan pitää tehdä kesäinen kakku. Meidän juhannukseen kuuluu britakakku tai marenkikakku. Tällä kertaa se tulee olemaan britakakku, vaikka todennäköisyys tämän säilyvyydestä juhannukseen on aikas pieni
Viikonloppuna pitää saada sipsejä, pähkinöitä tai vastaavia suolaisia naksuja tai helvetti on irti. Viime perjantaina tartuin kaupassa tutun salt & vinegar -sipsipussin sijaan parmesaaniin
Ihanan keväistä tuolla ulkona, kun tuo aurinko on alkanut paistamaan ja lämmittämään. Lätäköitäkin päästään tutkimaan jo iltapävän ulkoilu kerralla oikein kunnolla
Äitini täytti pyöreitä vuosia ja pyysi minua tekemään töihin viemisiksi pari juustokakkua. Hetken aikaa pohdimme kakun makua, kunnes nopeasti päädyimme yhteen äitini lempimauista - minttusuklaaseen
Tein kirja-arvostelun pari viikkoa sitten mainiosta uudesta keittokirjasta nimeltään Samasta Padasta jonka idea on se, että ihan pienillekin lapsille voi tehdä ruokaa samalla kuin kokkaa aikuisille, kunhan muistaa tietyt periaatteet
Osa retroruoista synnyttää nuhjuista nostalgiaa. Sellaisen olon, että voi kun se ja se oli lapsena hyvää, katso nyt noita cocktail-tikkuihin törkittyjä nakinpaloja ja säilykeananasta – mutta en mä noita siis enää söisi
Joskus uppopaistaminen ei tule kyseeseen. Kehittelin tämän ohjeen viime vuonna, kun ei ollut mahdollista kypsentää perinteisiä munkkirinkilöitä öljyssä
Hiljaista on ollut keittiössä ja siten myös blogissa viime aikoina. Olemme edelleen nauttineet talviurheilun riemusta ja luisteluretkien jälkeiset herkut on ostettu paikallisista kahviloista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.