Kesän lomapäivänä teki mieli paistaa vohveleita ja nauttia pitkästä aamusta vähän brunssi tyyliin. Mansikoita, viinirypäleitä, raparperikiisseliä, graavilohta ja leipää
Jasiitä se sitten lähti – idea yhdistää periamerikkalaiset aamiaisletut eli pancakesit ja maapähkinävoi… Jääkaapissa oli myös ylimääräinen ranskankerma eli crème fraîche odottamassa käyttöä
Tee näin. Ne on niin taivaallisen hyviä vaikkapa marjojen ja siirapin kera, ja vieläpä niin esteettisen kaunista ruokaa, että se saa herkästi hymyn huulille ja aurinkoisen mielen koko päiväksi
Näin kuvan vastaavanlaisesta kakusta Facebookissa, ja pakkohan sitä oli testata. Muutoinhan kakku on vinkeä ja hauska idea, jossa kakkupohjaja täyte on korvattu kokonaisella vesimelonilla, joka on kuorrutettu vaniljarahkallaja kermalla
Saatan sanoa tätä aika usein, mutta nämä ovat kyllä tähänastisista tekemistäni sämpylöistä parhaat. Ihanan kuohkeita ja pehmoisia näistä tekee löysä taikina ja kohotus, joten älä laita liikaa jauhojaja anna sämpylöiden kohota rauhassa
Kiehauta kuorrutteen aineet sekaisin ja sekoita hyvin, ettei tule paakkuja, halutessasi voit sihdata kaakaon ja tomusokerin niin saat paremman lopputuloksen
riisiproteiini, hamppuproteiini ja herneproteiini näin esimerkiksi multakin löytyy kaapista. Proteiinijauhe yhdistetään yleensä salilla pumppaaviin bodarimiehiin ja kuntosalin pukuhuoneessa naamariin vedettävään palautusjuomaan
Yllättävää kyllä, samoista raaka-aineista voi syntyä useammanlaisia makaronilaatikkoja. Valmista näin. Valmistukseen liittyy pikkuniksejä, joilla itse makaronissa on vielä sopivasti rakennetta ja joilla makaronilaatikkoon tulee hiukan parempi maku
S. a. n. V. l. e. t. i. o. k. u. s. v. m. p. r. h. T. j. d. y. ä. g. ,. L. N. ö. c. z. -. J. ù. M. (. 1. 0. ). 3. 4. U. O. R. E. I. A. 5. Y. H. 2. x. P. K. 6. 7. 8. 9. b. à. d l. c m
Lomalla harkitsin kasvohoitoon menoa, sen verran valkoisenharmaa ja. kuitenkin miettimään, että jos ihan oikeasti haluan elvytystä ja hehkua kasvoihin, on parempi turvautua sisäisiin konsteihin eli uneen ja ruokavalioon
Massa on ihan perus munakastaikina, eli kananmunia ja maitoa, jonka maustoin pinaatilla ja fetalla. Uunissa kypsentäminen tekee munakkaista todella meheviä ja uuni tuo niihin myös kivasti lisämakua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.