Kylmäsavuhärkä-sipuliquiche - vähän parempaa lihaa vähän parempaan juhlaan Atria Kulinaarilta ja Fairview Shiraz Sangiovese
Andalusian auringossa
Andalusian auringossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3.75 dl
  • 90 ml (rosmariini)oliiviöljyä (ohje itsetehtyyn öljyyn täällä
  • 2 tl suolaa
  • 90 ml vettä
  • 3 keltasipulia
  • 3 punasipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1,5 rkl punaviinietikkaa
  • 1,5 rkl ruskeaa sokeria
  • 4 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
  • 1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl kermaa
  • 40-60 min
  • 14 kuukautta tammitynnyreissä kypsytetty viini on lisäksi Reilun kaupan sertifioimaa eettistä tuotantoa, joten sitä voi nautiskella hyvällä omalla tunnolla vaikka vähän lisääkin...

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.