Tuo Sheridans kahvikermalikööri saikin katseeni kaappeihini, mitä muita aineksia sieltä löytyy. 90g tomusokeria/josta puolet kahvitomusokeria. 90g tomusokeria/josta puolet kahvitomusokeria
Sanotaan, että kylmä kahvi kaunistaa. Maku on sellainen kahvisen makea, kitkeryys puuttuu. Koska kuitenkin baarikaappi edelleen kumiseen tyhjyyttään (meiltä ei näköjään löydy nykyään kuin lähinnä viinejä), niin päätin kokeilla kylmää kahvia lapsillekin sopivassa jälkiruoassa
A. l. o. i. t. n. j. u. e. v. a. s. m. r. k. p. d. ä. h. &. M. N. ,. y. ö. B. '. S. T. D. -. 3. 0. g. V. 4. 1. 5. 6. 2. /. E. 8. H. J. L. P. K. c. W. (. €. ). d l. t l
Vaahdota voi ja sokeri, lisää keltuainen ja kahvi. 200 g voita, 1 keltuainen, 1 dl tomusokeria ja 2 rkl vahvaa kahvia. 200 g voita, 1 keltuainen, 1 dl tomusokeria ja 2 rkl vahvaa kahvia
Resepti on alunperin ollut kahvikuppimitoituksella, mutta olen sen muuttanut desilitramittoihin, vaikka itse suosin edelleen mittaamista kahvikupilla, koska siinä tulee jotenkin nostalginen fiilis kun kaivaa kaapista äidin vanhan kahvikupin, paperilapulle joskus vuosia sitten kirjoitetun reseptin ja alkaa leipomaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.