Tätä varten piti matkustaa Englantiin ja mennä RiverCottagen neljän päivän kurssille, mutta jo pelkästään tämän, ja sen suolaisen piirakkataikinan, takia matka oli kaiken sen rahan ja vaivan arvoinen
T. ä. m. r. e. s. p. t. i. l. ö. y. R. v. C. o. a. g. E. d. -. k. j. ,. n. u. h. U. (. =. ). P. 2. /. 3. 5. 1. 0. ½. L. N. K. A. I. V. M. i l. k g. d l
Pataleipä on hurmannut Suomalaiset. Päätin testata oman versioni siitä kauralla ja siirapilla. Pataleivän salaisuus piileekin sen pitkästä kohoamisajasta hyvin pienellä hiivamäärällä
Olen asunut Englannissa 5 vuotta ja sinä aikana opin tuntemaan Brittiläisen keittiön pelko hyvin. Vuoden tuosta ajasta olin au pairina paikallisessa perheessä joka oli todella ihana, olen edelleenkin yhteydessä heihin
Hiya. Kokkailu täällä on mennyt pitkälti tuttujen ruokien parissa. Siitä valitettavan vähäinen uusien reseptien esittelykin, jos ei jo ole tullut mainittua
Tämä Jamie Oliverin Fiilisruokaa -kirjasta napattu resepti nostaa lihapadan uudelle tasolle. Käsiinhajoavan mureassa, useita tunteja hautuneessa lihassa, pehmeässä ja maanläheisessä sellerissä sekä pataruuan lämmössä on jotain todella kotoisaa ja turvallista
Olin ystäväni kanssa Marttojen makkarakurssilla oppimassa makkaranteon saloja. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin marttojen ruokakurssilla, mutta varmastikaan ei viimeinen
Syksy saapuu ja pian on taas omena aika. Otin varaslähdön ja leivoin piirakkaa ulkolaisista omenoista, mitkä oli hieman jo kuorestaan nahistuneita eivätkä kelvannut enää sellaisenaan syötäväksi
Tässä reseptissä on mukavaa etikkaista ytyä. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin porsaan selkäpaistia, mutta kaupan possuvalikoiman niukkuudesta johtuen ostimme köntin ulkofileetä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.