Lämmin salaatti yhdistää parsan ja varhaisperunan
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • voita tai öljyä
  • 1 salottisipuli suikaloituna
  • 5 pientä kypsää varhaisperunaa lohkoina
  • ½ pieneksi kuutioitu porkkana
  • 3 rkl kidneypapuja
  • 3 rkl voipapuja
  • 5 uuniparsaa
  • 2 rkl kapriksia
  • kourallinen persiljaa
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • 500 g parsaa
  • 1 rkl oliiviöljyä tai rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  • valkopippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.