Etsin netistä uudenlaisia lihapadan ohjeita ja törmäsin Kauhaa ja rakkautta -blogin sivuilla tällaiseen marokkolaistyyliseen lammaspataan, johon laitetaan kokonaisia viikunoita ja se tarjoillaan couscousin kanssa
V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
Olen jo hieman pidempään odotellut talvista säätä ja pakkasia saapuvaksi - ei, en siksi että pääsisin hiihtämään, vaan siksi, että päässäni on jo hetken pyörinyt muutama helppo pararuuan resepti
Tajine bel Lham. Eli lammas-tajine näin Tampereeksi. Tajine tai tagine on pohjois-afrikassa käytettävä kartion mallinen saviastia, missä sikäläisiä pataruokia valmistetaan
Kävin hiljan työväenopiston monipuolinen karitsanliha -kurssin, jolla tein tätä ihanaa lammaspataa. Liha murenee ihanasti ajan kanssa, joten saimme päivälliseksi mahtavaa intialaista lammaspataa
Teimme pääruuaksi lammaspataa ja sen lisukkeeksi munakoiso-kesäkurpitsavuokaa ja sahramiriisiä. Sain tänä vuonna mieheltä erittäin mieluisen synttärilahjan
Tutkimusmatka pakastimen syövereihin jatkuu. Arkkupakastin on siitä kiva, että sinne tosiaan mahtuu paljon, mutta samalla sinne saattaa aikojen saatossa kerääntyä kaikenlaista pussia, purkkia ja nyssäkkää jonka sisällöstä ei ole enää pienintäkään mielikuvaa
Tässäpä ois tosi maukas ruokaohje. Kun tätä laittaa niin muut luulee että oot ihan huippukokki, vaikka ohje on tosi helppo - sisäfileen valmistaminen kun kuulostaa yleensä aika vaikealta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.