Tässä perjantaille loistava kalaruoka. Tämän kuorrutetun lohireseptin lainasin Marko Koskisen Passione kirjasta, joka voitti julkaisuvuonnaan muistaakseni vuoden ruokakirja tittelin
H. a. l. u. s. i. n. t. e. h. d. ä. k. j. o. v. ". f. m. p. r. ,. T. y. J. L. ö. P. (. S. c. g. b. ). M. K. -. 2. 1. *. 6. 0. 7. 5. 3. R. 4. V. A. N. 8. d l
Avainsanatkausiruoka, kurpitsa, lammas, lampaan ulkofilee, lähiruoka, myskikurpitsa, Pekkolan tila. Monet ajattelevat, että karitsa ja lammas ovat vain kevään kausiruokaa
Lampaan sisäfileestä on tullut viimeaikoina valmistettua paljon ruokia. Mutta minkäs sille mahtaa - mureaa, maukasta, edullista, helppoa lihaa ja käsittääkseni eettisemmin tuotettua kuin naudanliha
Ota lampaan sisäfileet huoneenlämpöön n. Hiero yrttisilppu ja suolaa sekä pippuria fileille. Sulata pienessä kattilassa voi ja lisää joukkoon jauhot, kiehauta
Lampaan sisäfileet jäivät yli viikonlopulta ja niiden kanssa oli keksittävä joku lisuke. Joskus jääkaappi näyttää kovin tyhjältä, mutta kun sitä tovin kaivelee ja ryhtyy säveltämään, syntyy sattumalta mahtavia makuja
Hän teki niitä brunssille siitä syystä, että olimme popsineet vastaavia herkullisia pötköjä Torontossa, ja rakastuneet niihin syvästi (brunssi koostui muutenkin reissumme aikana syödyistä sapuskoista)
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Sektorikakun idea on jakaa kakun pinta osioihin, jotka täytetään erilaisilla mauilla. käytä karkkeja, marjoja, hedelmiä, pähkinöitä… lastenkakkuun sopivat makeiset ja joulukakkuun mantelit, rusinat, suklaat, luumut, puolukat… Jos kakku muodostuu marjasektoreista, saa pintaan lisää juhlavuutta hyytelösokerista tehtävällä kiilteellä
Olen ennakkoluuloinen kuivakakkuja kohtaan. Ensinnäkin olin nähnyt kuvan tälläisestä kinuskilla ja pähkinöillä koristellusta kakusta ja toisekseen meillä lojui eräältä partioretkeltä ylijääneitä hyvinkin kypsiä banaaneja keittiön tasolla
Hiero lihaan suolaa, mustapippuria ja rosmariinia. Sekoita soijakastike, hunaja, sinappi ja öljy. Huuhtele uunivuoalta paistoliemi kastikekasariin pienellä vesimäärällä, lisää fondi ja kerma
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.