Ohje, lisätietoja ja kuvia löytyy blogistani. Puuron voi tehdä uuniastiaan ihan normaalin puuro-ohjeen mukaisesti - ainoa ero vain, että uuniastia kannattaa voidella kunnolla ennen kuin laittaa ainesosat sinne, jottei puuro jämähdä astiaan kiinni
Mitä parhainta sunnuntaita. Saanko ennakoida. Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Simppelit aamupalat sopivat arkeen kuin nenä päähän ja pää jäähän. Olen vannoutunut kaurapuuron ystävä, oli sitten kyse tuorepuurosta tai perinteisestä versiosta
Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
Kuinkakohan moni teistä yllättyi, että taas postaus käsittelee puuroa. Veikkaan ettei yksikään. Minkäs sille voi, että iso osa resepti-ideoistani koskee erilaisia puurovariaatioita
Kyllähän minun on tämä yksinkertainen mutta niin maittava riisipuurokin tänne blogiini saatava. Teen tämän haudutuskattilassa yleensä aina torstaisin koska koululaiset menee silloin myöhempään kouluun ei tarvi äidin herätä kukonlaulun aikaan valmistaan puuroa
Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Mausta puuro sokerilla, suolalla, sitruunanmehulla ja sitruunan raastetulla kuorella. Jäähdytä puuro. Lisää sekaan vaahdotettu kerma ja murennettu tai raastettu marsipaani
Moni muistaa lapsuudenkotoa tai mummolasta ihanan vaaleanpunaisen vispipuuron, jota tehtiin syksyisin tuoreista puolukoista tai talvella puolukkasurvoksesta
Noniin, vuorossa olisi sitten postaussarjan kolmas osa. Minua siis pyydettiin kaupallisen yhteistyön merkeissä tekemään muutamia reseptejä sekä Provenan, että Nallen tuotteita käyttäen
Lisää nopeita ja helppoja leivontaohjeita, joihin jaksaa tarttua arkenakin. Löysin tämän ohjeen yhdestä vanhasta leivontakirjastani, jossa se oli nimetty teeleiväksi, mutta minusta nämä ovat enemmänkin muhkeita herkkusämpylöitä
Lapsuudenkodissani syötiin usein erilaisia marjavispipuuroja. Joskus opiskeluaikana keksin kokeilla korvata marjat eksoottisemmalla mangolla, kun sellaisia sattui ylimääräisenä keittössä pyörimään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.