Kotiin käveleminen perjantai-iltana tahtoi olla hieman tavallista rankempaa, ja vain hetken kotona lööbattuani alkoikin kurkkua kutitella ja meno laiskistua tasolle, johon eivät pitkät työpäivätkään ryydytä
T. ä. m. n. r. e. s. p. t. i. o. l. a. u. d. R. h. v. 1. 9. 5. 0. -. ,. j. k. P. I. M. J. 3. 2. g. 4. 8. K. (. ). y. V. L. 6. 7. S. A. ö. ♥ l. d l. t l
Yksi mun lapsuuden ruokamuistoista liittyy isän uunissa hissukseen valmistamaan naudanlihaan. En tietenkään muista, että mitä palaa tuo liha oli, muistan vain sen herkullisen tuoksun, mikä keittiön valtasi isän laittaessa ruokaa
Välillä tulee mietittyä, että miten makumieltymykset ovat kasvaessa muuttuneet. Itse en välttämättä ole kovinkaan stereotypinen tai hyvä esimerkki lapsi vs
Ehkä yksi yleisimmistä ja helpoimmista tavoista hyödyntää hunajaa kotikeittiössä on se, että sekoittaa hunajaa leipä- tai sämpylätaikinaan sokerin tai siirapin sijana
Jos on banaanisuklaakääretorttu aina mielessäni ysäriä, niin sitä ovat kyllä mokkapalatkin. Mutta kuten kääretorttu, mokkapalatkin ovat älyttömän hyviä ja helppoja tehdä
Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Ainekset sekoitetaan keskenään ja taikinan annetaan levätä huoneenlämmössä vähintään 12 tunnin ajan
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.