Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Ota paksut lehtiruodit pois viherkaalista ja leikkaa pieneksi veitsellä. Pese omenat hyvin ja raasta kuorineen karkeaksi raasteeksi ja lisää joukkoon viimeiseksi jottei omenat tummu
P. i. k. u. s. e. n. p. t. ä. a. r. o. l. j. T. ,. y. h. v. -. ). E. D. m. x. c. N. M. ö. d. I. L. S. H. b. R. V. B. g. A. K. Y. O. U. 1. (. /. 2. J. d l. t l
En jaksanut nimittäin tehdä taikinaa edellisenä iltana, vaan vasta nyt päivällä. Päätin testata perinteisiä tattariblinejä hieman nopeutetulla konstilla
Kerrankin jaksoin kuitenkin panostaa hieman enemmän puuron keittelyyn, ja keitin sekaan kvinoaa. Sellaisenaan kaurapuuro ei meillä kummallakaan pidä kovin kauaa nälkää, joten kyytipojaksi on hyvä syödä edes puolikas rahka
Mutta tässä oli kaksi tosi hyvää uutta tuttavuutta,joista pidin eli nuo tomaattineliöt ja mielettömän ihana sardellipesto,jota kyllä muutin hieman mutta onpa se hyvää
Lisäksi minun on kiinnitettävä huomiota riittävään energian saantiin, tai muutoin liikun liian usein hieman alikaloreilla ja se taas ei ole palautumisen ja suorituskyvyn nostamisen kannalta hyvä juttu
Ohjeen nappasin jo aiemmin mainitsemastani Kasvisruokaa koko perheelle -teoksesta ja aivan kuten sen laatijatkin toteavat, tällä tavalla valmistettuina uudet perunat muuttuvat ”lähes laittoman hyviksi”
Teen aina välillä hieman erilaista ,gluteenitonta pizzapohjaa joka on myös tosi helppotekoinen ja tulin huomanneeksi,etten ole sitä tänne laittanut,joten tässä se nyt on
V. i. k. o. s. t. e. n. u. a. v. ä. l. m. p. j. y. r. h. d. H. P. (. ). -. M. ö. E. ,. D. O. A. R. 2. 0. g. J. 7. 5. T. 9. 4. 1. /. 3. N. K. S. –. c. b. L. ) l. d l. t l. r k
G. y. o. z. a. t. v. j. p. n. i. l. s. ä. e. k. ,. u. b. m. h. ö. r. Y. f. A. d. O. g. /. M. ). R. L. &. J. V. B. w. S. –. -. (. 2. 5. T. 4. ½. +. 1. 0. Ö. 3. c. P. K. H. D. I. ”. E. x. F. q. C. W. d l. t l
kourallinen kuivia kikherneitä, liotettuna ja liotuksen jälkeen kuorittuna. Tämän keiton tekeminen oli hieman työläämpää kuin keittojen joita yleensä teen, mutta tämä oli mielestäni ehkä parasta keittoa, mitä olen ikinä syönyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.