T. ä. m. p. u. n. a. j. r. i. l. t. k. o. v. e. s. d. ö. y. O. (. ). ,. h. S. P. -. b. J. V. 4. 5. Y. 2. 0. 7. M. K. g. w. C. 1. c. /. N. A. 6. E. d l. t l. g ,
Ja ihan hyvä niin. Provencalen lehtipihviä olen tehnyt jo. Paikallinen lehtitarjonta on hieman erilaista kuin muualla Pohjanmaalla (P-, K- ja E-), sillä
Pihvit ovat jälleen kerran valmiiksi nuijittuja lehtipihvejä, koska kaikki tykkäämme niistä. Oma suosikkini porkkanan ja kesäkurpitsan lisäksi on palsternakka
Siitä onkin todella pitkä aika, kun viimeksi olen paistanut naudanlihasta lehtipihviä. Liha on viime vuosina ollut aika kallista eikä liharuuat muutenkaan ole meillä kovin suosittuja, joten pihvejä tulee tehtyä todella harvoin
Paloittele kuoritut perunat ja juurekset ja keitä ne pehmeiksi vähäsuolaisessa vedessä. Muussaa ne hyvin, mausta ja ohenna lihaliemellä tai kermalla, lisää keltuainen ja nokare voita
Naudan lehtipihvi, lohkoperunoita ja fetasalaattia. Ja pitkin pihaa led-lampun, öljylyhdyn tai tähtisadetikun kanssa pomppien kameran kuvatessa pitkällä valotusajalla
Jostain tuli mieleen, että possustakin voi tehdä lehtipihvejä ja niinpä meillä herkuteltiin perjantain kunniaksi paprikaisella maustevoilla kruunatuilla pihveillä
Asettele muovikelmu lehtipihvin päälle ja nuiji pihvi ohueksi (kuvioitu nuija rikkoo muuten pihvin). Ruskista toinen puoli ja kun neste nousee lihan pinnalle, paista toinen puoli
Tajusin sitten kysyä toiveruokia perheeltä ja miehen toive oli lehtipihvi. Lehtipihvi ei ole vaikea valmistaa, koska pihvi nuijitaan niin ohueksi, että mureudesta ja kypsyydestä ei tarvi paljoa huolta kantaa
U. u. s. i. m. a. M. k. -. l. e. h. d. ä. (. T. v. 6. /. 2. 0. 1. ). o. r. p. t. ,. j. n. ". J. y. ö. V. I. 3. 7. L. 8. g. K. R. P. S. O. <. 3 l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.