Enpä ollut koskaan aiemmin ajatellut, että leivän voisi tehdä itsekin, ennen kuin Leivotaan-lehti (3/2016) esitteli viimeisimmässä numerossaan helpon reseptin
Selailin vanhaa Leivotaan-lehteä ja bongasin tämän reseptin. Appelsiinin ja kardemumman yhdistäminen kuivakakussa herätti kiinnostukseni, joten olihan sitä kokeiltava
Kesän Leivotaan-lehti (4/2015) tuli ja on taas täynnä herkullisia reseptejä. Viikonlopun kunniaksi päätin tempaista lehden kuvassa mehevältä näyttäneen raparperikakun, koska raparperiä on pakastimeni tällä hetkellä pullollaan
Leivotaan-lehti sen sijaan suosittaa mustikoita. Leivotaan-lehden joulunumero (7/2016) ilmestyi jo jokin aika sitten ja bongasin sieltä tämän reseptin, jonka pystyi helposti muokkaamaan sokerittomaksi
Leivotaan-lehti marras-joulukuu nro 6/2013 150 g voita. Appelsiinileivonnaisten testailu jatkuu. Ambrosiakakku on klassinen appelsiinilla kuorrutettu kakku jo vuosikymmenten takaa
Liekö tammikuun sly-teemalla ollut jotain tekemistä tämän leipäinnostuksen kanssa, mutta selaillessani viime vuoden Leivotaan-lehtiä tuli vastaan ohje rukiisesta leipäjuuresta
Leivotaan-lehti 3/11. Leivotaan-lehti 3/11. Pekaanipähkinäpiirakka. Joka tapauksessa, myös viime vuotiset itsenäisyyspäivän juhlinnat oli ihan juhlinnan arvoiset
Leivotaan-lehti marras-joulukuu, nro 6/2013 30-40 kpl. Tykkäätkö appelsiinisuklaasta. Minä tykkään ja olen joka joulu ostanut itselleni Noblesse rasian
Selailin Leivotaan-lehtiäni ja numerosta 4/2014 löytyi tämä kylmäkohotettujen leipien ohje. Tämäkin postaus oli jäänyt jostain syystä luonnoksiin odottamaan
Leivotaan-lehti 12 annosta. Lähes kaikkiin kinkereihin viimeisimmän n. viiden vuoden ajan on tullut tehtyä lihavoileipäkakkua yhdellä ja samalla ohjeella, ja vaikka tuo toimiva ohje onkin, tällä kertaa kaipasi vaihtelua
Pitkään odotettu Leivotaan-lehti tuli taas postiluukusta. Tämän vuoden numero 4 sisälsi jälleen kerran maukkaita reseptejä juuri sopivasti kesälomalaisen tehtäväksi
Leivotaan-lehti 40 - 45 kpl. Nämä suolapähkinöille maistuvat pähkinäkeksit olivat ehkä enemmän aikuiseen makuun soveltuvia, kaurahiutaleet tekivät suolapähkinöiden kanssa suutuntumaa ja keksit maistuivat enemmänkin proteiinipitoisille kuin makeille
Leivotaan-lehti 125 g sulatettua voita. Meidän perheessä vanhempainvapaa järjestettiin tällä kertaa niin, että minä pidin pakollisen äitiysloman, jonka jälkeen Pekoni jäi vajaan kolmekuisen vauvan kanssa vuodeksi kotiin
Leivotaan-lehti (2/2016) esitteli kevään numerossaan leipuriksi ryhtyneen entisen yritysjohtaja Jens Spendrupin, joka on leiponut hapanleipää juuresta jo vuosikymmeniä, ennen kuin se edes tuli muotiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.