puolet katkarapujen joukkoon. Varmaan se olisi ihan grillilevylläkin onnistunut - ainakin jotenkuten - mutta valurautainen wokkipannuni istui grilliin ihan täydellisesti
Aloita eka siitä että käsittelet kaikki raaka-aineet sopivaan muotoon. n naudan ohutsuikaletta. Valmiiks suikaloitu liha ei oo oikein kuulunut meijän perheen raaka-aineisiin, koska yleinsä ne on ollut semmoista purkkalihaa että oksat pois tai muuten vaan ällöttävää
Kun valmistelet ainekset ensin huolellisesti, ei itse ruoan valmistuminen kestä kauaa. Kun sipuli on kuullottunut, lisääi porkkana- ja purjosuikaleet ja kuullota pari minuuttia
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. u. l. i. p. a. s. t. e. w. o. k. n. m. r. ,. v. h. ä. U. j. ö. y. E. P. M. d. ). A. 1. 2. 5. 0. g. 3. H. 7. c. K. L. (. u l. d l
-. -. Y. h. d. e. s. ä. u. o. i. k. b. l. g. t. a. n. ,. K. p. ö. y. v. m. r. w. j. E. S. J. R. T. W. 5. 0. (. ). 2. 4. 1. 3. O. V. M. N. L. P. &. I. G. U. A. <. 3 l. d l. r k
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. u. n. h. e. l. t. i. ä. a. r. s. v. o. k. ,. g. y. w. p. ö. E. m. T. j. b. M. d. S. ". W. (. 4. ). 3. f. 2. 1. 5. +. 0. z. 7. c. A. H. N. L. P. I. B. 6. C. D. 8. 9. F. G. J. V. x. O. '. Y. U
Voisiko helpompaa ja maukkaampaa ruokaa keksiä arki-iltaan kuin wok. Paista ensin kanasuikaleet lähes kypsiksi ja lisää sitten muut ainekset - paitsi kesäkurpitsa ja ananas, jotka voit lisätä joukkoon vasta ihan lopussa
Aasialainen tapa kypsentää lintu hedelmien, inkiväärin ja chilin kanssa sopii sen makupalettiin. Sorsalinnuista puolisukeltajat ovat haluttua saaliista, sini- eli heinäsorsa suurimpana ja tavi pienimpänä
Lisää taikinaan sitruunankuori ja -mehu, sitruslikööri ja kermaviili. Kaada taikina tasaisesti vuokaan ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti
tulista wokkia. Laita wokkipannuun 3 rkl öljyä (jos omistat maapähkinäöljyä, käytä sitä. Jos sinulta jää grillailun jälkeen ylimääräistä lihaa, vaikka kanaa tai possua, voit seuraavana päivänä tehdä tätä
Kun tuo mun neitini ehti karata laivalle, sai tänään ihan huoletta laittaa lihaa ruoaksi. Rankka, mutta sitäkin mukavampi Provinssi-viikonloppu on taas takana ja edessä paluu arkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.