Tikuta vartaaseen banaania, pekonia ja broileria. Todella helppo, edullinen ja mielettömän makuinen varras syntyy pekonista, banaanista ja broilerinlihasta
Niistä tuli sitten pyöräytettyä tälle päivälle täytettyjä lettuja sekasalaatin oheen. Letut onnistui yli odotusten, koska yleensä niissä on haasteena saada täytteen maustaminen kohdalleen
Tykkään lihamurekkeesta, koska se on nopea ja helppo tehdä ja lisäksi siihen saa helposti vaihtelua lisäilemällä murekemassaan eri asioita, esimerkiksi sieniä
P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Lettutaikinan reseptissä nyrkkisääntönä on, että jauhojaja munia tulee noin puolet maidon määrästä. Äitini tapasi sokeroida letut heti paistamisen jälkeen
Blogi on viettänyt useamman viikon hiljaiseloa, mutta täällä ollaan taas. Letut pysyvät ehjänä, kun odottaa kärsivällisesti, että pinta on hyytynyt ennen kääntämistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.