Liekkipiiras-flammkuchen-elssilainen pizza-tarte flambée
Kanapeet
Kanapeet
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1/3 pala tuorehiivaa
  • 2 dl vettä
  • vajaa
  • myllystä
  • tl
  • 1 tl merisuolaa
  • 1 1/2 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl durumvehnäjauhoja
  • 4 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 1 prk creme fraichea
  • 1 iso punasipuli
  • loraus valkoista balsamicoa
  • 1 pkt
  • 260 asteessa esilämmitetyllä pizzakivellä tai leivinpaperin päällä uunipellillä
  • 5 -10 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.