Liha-kasvisvartaat. Juhannuksena tuli tehtyä melko perinteistä ja vähemmän perinteistä kesäruokaa. Alkuruoaksi oli tarjolla tomaatti-rucolasalaattia sillikastikkeessa sekä parmankinkku-perunasalaattia
Erilaiset vartaat ovat meillä olleet jo monta vuotta suosiossa grillatessa. Vartaisiin voi laittaa monenlaisia aineksia, ja vaikka ihan joka syöjänkin mukaan sitä, mistä kukakin sattuu pitämään
Kuori ja kiehauta sipulit puolikypsiksi vähässä, suolalla mustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Sekoita marinadi, johon voit halutessasi lisätä myös 2-3 puserrettua valkosipulin kynttä
Sekoita valeluliemi, jossa on vain vähän rasvaa sen vuoksi, että sitä on aina porsaanlihassa. Leikkaa lihat tukeviksi kuutioiksi ja voitele valeluliemellä, jos haluat niihin enemmän makua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.