Liha-kasvisvartaat. Juhannuksena tuli tehtyä melko perinteistä ja vähemmän perinteistä kesäruokaa. Alkuruoaksi oli tarjolla tomaatti-rucolasalaattia sillikastikkeessa sekä parmankinkku-perunasalaattia
porsaan sisäfileeri värisiä paprikoitaherkkusieniäsipuliakesäkurpitsaNosta liha huoneenlämpöön. Käsittele kasvikset pesemällä ja paloittelemalla ne sopiviksi
Kuori ja kiehauta sipulit puolikypsiksi vähässä, suolalla mustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Sekoita marinadi, johon voit halutessasi lisätä myös 2-3 puserrettua valkosipulin kynttä
Sekoita valeluliemi, jossa on vain vähän rasvaa sen vuoksi, että sitä on aina porsaanlihassa. Leikkaa lihat tukeviksi kuutioiksi ja voitele valeluliemellä, jos haluat niihin enemmän makua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.