RAKASTAN KESÄÄ JA KUKKIA. Niinpä kun kalenterissa on jo kesäkuu pitkällä (vaikka lämpömittarissa edelleen +13), on parempi alkaa todenteolla nauttimaan kesästä
Yleensä mökillä muurinpohjapannulla, mutta tiukan päivän jälkeen myös kotikeittiössä lohduntuojana. Paista letut kuumalla valurautapannulla tai ulkona muurinpohjapannulla, voissa tai rypsiöljyssä, maun mukaan
Tämän kesän innostuksemme on muurinpohjapannulla ruuanlaito, helppoa ruokaa runsailla kasviksilla ja lihalla ja makupaloina pähkinöitä, pekonia, yrttejä ym
Kesäherkut paistetaan useimmiten joko pienellä lettupannulla tai muurinpohjapannulla. Jos eilen fiilisteltiin raikkaan viilentävällä kesäsmoothiella, niin nyt fiilistellään suomalaisten kesäherkulla letuilla
Tämä ohje on melko suoraan Glorian Ruoka & Viini -lehden numerosta 3/2015. Ohje on YLEn uutisankkuri Piia Pasasen viisi suosikkiohjetta esitelleestä jutusta
Ohjeet Vatkaa maidon joukkoon ensin ohrajauhot ja sen jälkeen vehnäjauhot. Vatkaa sitten mukaan kananmunat, suola sekä voisula (voit myös halutessasi käyttää öljyä), ja sekoita tasaiseksi
Suolaa ja pippuroi ankan rintafileet. Voit tehdä ankanrintoihin viillot, älä kuitenkaan lihaan asti. Aloita paistaminen muurinpohjapannun kylmimmässä kohdassa
Viime kesänä paistoin muurinpohjapannulla ohuita tortillantapaisia leipäsiä sekä pitaleipiä. Ensi kesänä täytyy kokeilla tehdä näitä bataattitortilloja myös muurinpohjapannulla, koska pannun muoto ja lämpö sopivat juuri ilman rasvaa paistettavan tortillan kypsentämiseen
Hampurilainen on erittäin moniulotteinen ruoka. Kiireessä maistuu toisinaan pikaruokalan muodottomaksi lytätty tuotos, ravintolassa tulee toisinaan tilattua hienompi haarukalla ja veitsellä syötävä versio ja Turussa vieraillessa viikonloppuaamun kruunaa ilman muuta Ravintola Kertun hampurilaisbuffetti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.