Päätin, että samaa ruokaa en kyllä kahdesti laita, toista se on tuon käsityöblogin kanssa, kun voi samalla kaavalla tehdä viisi tunikaa, kangasta vaan vaihtaa ja taas näyttää uudelta
Tässä taas yksi lukijan toiveesta toteutettu resepti. Muurinpohjaletut on perinteinen savolainen kesäherkku, joka onnistuu myös gluteenittomana ongelmitta
Ohjeet Vatkaa maidon joukkoon ensin ohrajauhotja sen jälkeen vehnäjauhot. Vatkaa sitten mukaan kananmunat, suola sekä voisula (voit myös halutessasi käyttää öljyä), ja sekoita tasaiseksi
) ja Niina Lammila saivat kädestä pitäen oppia pihvien valmistamiseen kokki Sami Lamminaholta. Jääkaappikylmä liha suoraan paistinpannulle, kunnon käristys ja lopputulos pannulta suoraan lautaselle
Kuusenkerkkäsiirappi on todellista villiruokaa jalostettuna. Hieman pihkainen hieno maku ja esimerkiksi kuusenkerkkäsiirappi on kokeilemisen arvoinen herkku
Olen aina pitänyt itseäni erittäin kokeneena ja kaiken nähneenä, joskus jopa paatuneena yksilönä. Viime viikonloppuna sain kuitenkin taas kerran huomata, että minulla on vielä edessä paljon uusia elämyksiä ja ensimmäisiä kertoja
Voi kun aika onkin mennyt nopeaa ja työntäyteinen kevät onkin ohi. sillä tykkään niin paljon kesästä ja toivon että aikaa on nyt paljon muuhunkin kuin normaaliin arkeen lasten kanssa ja työhön jota olen tehnyt vain iltaisin ja viikonloppuisin
Jälkkäriksi paistoin muurinpohjalettuja. Mutta kun ne ovat niin helppoja. No jotain soppaa olen keitellyt kattilallisen ja laittanut sitten pakasterasioihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.