Erilaiset tahnat ja salsat ovat meillä usein sellaisten päivien ruokaa kun ei tiedä mitä söisi ja kaupassakaan ei jaksaisi tai viitsisi käydä -ainakaan pitkän kaavan mukaan
Muurinpohjaletut. Gluteenittomat muurinpohjaletut. Muurinpohjaletut. Gluteenittomat muurinpohjaletut. Päätin, että samaa ruokaa en kyllä kahdesti laita, toista se on tuon käsityöblogin kanssa, kun voi samalla kaavalla tehdä viisi tunikaa, kangasta vaan vaihtaa ja taas näyttää uudelta
Muurinpohjaletut kuuluvat kesään. Ehdottomasti. Sen jälkeen kun kaksi vuotta sitten hankin Muurikan kesäkeittiön mökille, ovat letut kuuluneet vakio-ohjelmaan
Hei taas tyypit. Tänään mä aloitin kunnon syyssiivouksen. -) Kyseessä ei kuitenkaan ole se perinteinen syyssiivous, jossa puunataan koti lattiasta kattoon - ei sentään
Crepes de cerises, perinteiset krepit kirsikkasiirapilla jälkiruoaksi. Crepes, tai krepit suomenkielellä, ovat alkujaan Ranskan Normadiasta tulevia ohuen ohuita rapeita ohukaisia, ja niiden kuuluisin version on Crepes Suzette, jotka ovat appelsiinillä maustettuja kreppejä
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Vatkaa yhteen ohukaisainekset ja laita turpoamaan jääkaappiin. 2. Silppua katkaravut karkeasti ja kääntele ne hollantilaiskastikkeen joukkoon tillisilpun kera
Nämä ovat sormiruokaa, suomalaiseen tyyliin valmistettuja tapaksia eli sapaksia. Pizza taipuu moneen. Nyt on pitsaresepti suomalaisittain laitettu sormilla syötäväksi
Crepes Suzette eli appelsiiniohukaiset on pitkään ollut mielitekolistallani, mutta samalla kun ne ovat niiin hyviä ne ovat myös juuri sitä mitä ei saisi syödä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.