Lihapulla-pastasalaatti ja totuuksia lasten suusta
Peggyn pieni punainen keittiö
Peggyn pieni punainen keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 700 g naudan jauhelihaa
  • 50 g parmesaania raastettuna
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 2 munaa 1 iso sipuli hienonnettuna
  • 1 solo valkosipuli hienonnettuna
  • 1/2 chili pienennettynä ilman siemeniä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • kourallinen tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • lihapullia
  • 4 napakaksi keitettyä porkkanaa paloina
  • 6-8 dl valmista kuviopastaa keitettynä
  • 100 g marinoituja juustokuutioita/fetaa
  • mustapippuria ja hyppysellinen suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.