K. u. t. e. n. d. l. i. s. ä. b. o. g. p. a. k. ,. m. h. y. v. r. j. V. T. I. L. c. -. ö. E. M. O. N. C. R. A. S. U. (. 4. ). 2. 1. 5. 0. 3. /. J. a l. d l. t l
K. a. v. e. r. i. t. k. h. u. m. o. l. T. n. å. L. c. p. s. ,. j. ä. y. ö. N. P. d. g. S. V. M. (. 4. ). 2. 1. 5. ½. -. –. 3. b. A. 0. f. J. 8. d l. c l
Limoncello on ollut elämässäni ainaisesti läsnä, aivan kuin makea ja maukas suojelusenkeli olallani. Limoncello tehdään perinteisesti Sorrenton sitruunoista Amalfin rannikolla, mutta samantyyppisiä juomia valmistetaan myös Sisiliassa, Sardiniassa ja Maltan Gozo-saarella, jossa juuri vietinkin muutamia aurinkoisia hetkiä
T. ä. m. n. k. o. e. i. l. u. t. p. a. r. h. s. -. E. ,. v. H. b. d. ö. y. j. I. L. c. g. O. M. A. N. R. U. C. K. J. S. (. 8. 1. 0. P. ). 4. 2. 3. /. 7. 5. V. d l. t l
Tällä kertaa uutuuden kunnian sai Kodin Kuvalehden leivontaliitteestä löytynyt Limoncello-valkosuklaajuustokakku, jonka leivoin viemisiksi vanhemmilleni
Jos aioit valmistaa snapsia lohen graavaamiseen ja sen kanssa juomiseen sinun kannattaa myös lukea hieman vinkkejä joista olen maininnut Limoncellon valmistuksen yhteydessä
Lue tekstistäni Limoncello miksi näin kannattaa tehdä. Viileitä appelsiininkukkavedellä maustettuja ohuita tuoreen appelsiinin viipaleita, kevyesti vispattua kermaa ja tuoretta minttua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.